KunskapsBank

för Keshe Foundations Plasma-Teknologi
(*** Sammanfattning om Gans ***) kommer


Bilder

Produktionsuppställning


Video

Tillverkning   -   Vad är Gans   


Tips & Erfarenheter


Nina Dessner 31/10-15 Fick detta svar av en tjej på fb, på min fråga hur man producerar gans. Hon använde keshe co2 maskin första gången.
”you can make your own// getting one already made helped me learn the process // it's step by step to incorporate the various skills needed.
There are many metals you can make gans with. Requires copper that has been nano coated / salt water / another metal not nano coated// a copper wire tying them together / with a small LED light bulb or fan to create charge / and sit for 5 - 7 days    

Nina Dessner 29/10-15 Keshe sa igår. Testa med lite olika material. Funderar på om man ska blanda olika metaller. Eller göra flera varianter separat. Verkar ju vara någon sorts process som ger sedimentering
Lars Deliér 29/10-15  Som jag förstått bör man ha gans från minst tre olika elektrolys-gansprocesser blandat och tvättat från saltvattnet i en "stuvning" som ska torkas till lagom konsistens. Dessutom ska man ha "ganskräm" att kleta på kulan i centrum av spolarna på varje platta (3st). Man kan göra elektrolysbad med
a) Cu nanobelagd - Zn,
b) Cu - Cu 1,5V och max 1A (strömmen styr man med vattnets salthalt),
c) Cu nanobelagd - Cu nanobelagd.
Som
zinkanod har jag hålbeslag som snickare använder, men ska skaffa offeranod till båt på biltema som är ren Zn. Rätta mig om jag har fel, vi behöver diskutera lite teknik och metoder!
Nina Dessner 29/10-15  Jag tyckte han sa att den ena plattan ska vara nanocoatad den andre ren
Lars Deliér  Ja, jag håller med. Men om man har bråttom och använder extern el ska det vara två rena kopparplåtar.

Besnik Duraku 5/11-15  Gans är eller blir till slut en gegga av Co2. Finns en del olika färger på Gans, beroende på vad man använder. Jag har sett gans som har framställts av koppar och zink som man smörjer kopparspolarna med. Detta stadiet gör man efter att man har belagt spolarna med nano.
Som jag har förstått det så är det gansen som gör att Magrav enheten omvandlar AC ström till DC plasma energi.
Rätta mig gärna ifall jag har uppfattat det fel för det är som sagt lite rocket-science.

Daniel Svensson   GANS är som sagt en substans som inte riktigt finns registrerad, den går att framställa med en nanotäckt kopparplatta som placeras i saltvatten, på andra sidan placerar man en metallplatta utan nano. Man kopplar ihop dessa med en kabel. Alltså är de väldigt enkelt att göra, finns Kit på hemsidan för 180kr.. Men varför inte göra de själv.
Nano är extremt enkelt att göra naturligt via en vanlig eld. Man lägger koppar tills den är riktigt varm, tar ut den och doppar i kallt vatten, in i ca minuten igen, upprepa samma process minst 30 gånger, för varje gång får den flera tusen lager med nano.
De är så enheten fungerar när den är igång, den smälter koppartrådarna i ditt hem, men nano täcker då dem per automatik. Smälter, stelnar, smälter stelnar. De är de som gör att sladdarna täcker sig själva, varje meter ger vad jag förstår 70-80w.. Då enheten har ca 30m och klarar 2.2kW..
Du kopplar alltså denna i slutet på ditt nät, i ett uttag så långt ifrån elskåpet som möjligt, allt du kopplar in efter den upp till 2.2kW blir gratis. Efter 3-4veckor har den täckt ditt elnät, du kan i uttagen se att sladdarna blivit svarta. Du kan då koppla på mer motstånd. Med 2 enheter, en i varje ände av nätet kommer du upp i 5-7kW..
Kopplar du då tex en inverter på ett 12v bilbatteri till tex 5kW, 230V så kan du koppla av dig ifrån nätet, en batteriladdare ifrån ditt egna nät till batteriet ger dig ett helt självförsörjande system.. Lite dyr engångsinvestering men egentligen barnsligt enkelt och sen är du självförsörjande.
Här är en enkel produktion av GANS, de går i mindre skala men denna i en plastback verkar ypperlig. 2 dagar och lådan full av GANS..

Fredrik Larra Larsson 2/11-15  Jag har nu experimenterat med ganstillverkningen, har nu kört Spikplåt från bygghandeln och kopparplåt (nanobeklädd) från plåtslagarn, har lagt i dessa plåtar i 3 st olika burkar och provat olika saltlösningar mm, hände inte mycket Smiley frown så idag satte jag in lite ström, hittade lite olika adaptrar, en som ger 5v dc 1 amp och 1 st som ger 7,5v dc 300mamp, har även en datafläkt i mellan, den tredje lät jag stå kvar för att se vad som händer, Det blev i alla fall genast massa konstiga färger o lite småbubblor Smiley smile har mätt med mätare när nu det är belastat och den ena med 5v ger ett utslag på 1.5v och den andra på 7.5v ger runt 4v, vet inte om det blir bra men nu händer det illa fall något Smiley smile Är det någon som lyckats hitta ett bra sätt att få fram gans ?
Ja det har tagit mer tid än vad jag trodde, När Kesha lägger fram det så låter det så enkelt o det verkar gå så snabbt haha men verkligheten för en amatör är en annan Smiley smile

Lars Deliér 5/11-15  Jag har en burk med två rena kopparplattor och 0,5A som går bra. Det blir lite slagg på ytan men det tar jag med en hålslev. En burk med nanokoppar och bitar av armeringsjärn ger fin bottensats. Två burkar med Zn och nanoCu går trögt men fungerar. Behöver kanske skrämma upp dessa med lite elkraft Smiley smile Ganset är helt klart flaskhalsen i "produktionen" men plötsligt händer det. Då trillar det nog ut en bilenhet också.

Fredrik Larra Larsson    Jag har nog hittat lösningen, har tagit bort strömmen o kör enbart en akvariepump nu, o vilken skillnad Smiley smile det har blivit massor med partiklar och vattnet är nu grumligt på bara 2h Smiley smile o rätt färg verkar det bli. Har gjort en ställning med 5st upp o nervända 2l kola flaskor och sportdryckskork nertill, så jag kan prova lite olika lösningar.  
Bild  flaskan till vänster går bäst Smiley smile de gröna ledningarna är luft från akvariepumpen, klammorna som sitter på är för att styra så att det kommer lika mycket luft till alla...kör bara i 3 st en så länge...
Den 10 nov Nu har jag fått fart på ganstillverkningen. Krävs både lite 3v. Ström och akvariepumpar om det ska hända något verkar nu vara fart i alla flaskor. Kör ch3 (röd). CuO2(svart). Och Co2(grön) Bild

Daniel Svensson  10/11-15   Ser kanon ut, har dock sett några klipp där GANS smälter av korkarna till flaskorna. Därmed passa lite om de är som de ser ut Cola flaskor. Förklaringen i dagens kinesiska workshop var ganska mycket bättre än tidigare på vad GANS verkligen är och gör.
När en kopparplatta blir täckt med nano och kopplas ihop med en otäckt metall så skapar nanoplattan ett ganska starkt magnetfält. Saltvatten gör att koldioxid ifrån din omgivning attraheras ner i vattnet och de låses inne av magnetfältet och vattnet. Tänk dig att den täckta plattan är jorden, den får en dragningskraft.
Den fortsätter skapa GANS så länge vattnet får syre, därmed förstår jag varför luftpumpar snabbar på processen, frågan är om el verkligen gör de, den får lite temperatur som får vattnet att dunsta samtidigt men de flesta jag sett kör öppet utan el.
Den kortare förklaring Mr Keshe har gjort som enligt mig är bäst på att förklara hur och varför GANS fungerar.
Gans står för GAs in Nano solid State. Alltså typ GAs i Nano fast Form blir ju kanske GANF på svenska Smiley smile
Här är en effektfull presentation av hur de funkar..

Daniel Svensson Fredrik 10/11-15  Har du fått någon uppfattning om varför man ska ha flera gans...

Per-Erik Lindskog  11/11-15  Min förståelse för varför man bör blanda ganserna är att man därigenom får en större skillnad i energinivåerna i gansens plasma och koppartrådens nanolager. Jag tänker att det ger ett bredare energispektrum. Detta i sin tur gör energiöverföringsprocessen mer kraftfull.

Fredrik Larra Larsson  10/11-15  Har för mig att Kesha har nämt att det går att blanda gansen för bättre effekt, jag vill göra olika bara för att se vilket som fungerar bäst att göra och vilket som har bäst effekt i magra apparaten Smiley smile det som verkar leverera bäst är 2 st nanocotade kopparplåts, och färgen blir svart på gansen, den trögaste att få fram verkar vara den med zink och nanokopparplåt, färgen blir härligt grön Smiley smile Men utan ström och luft från akvariepumpen tar det nog 1 månad innan man har så det räcker Smiley frown jag köpte några 3v adaptrar och akvariepumpar, så nu går det undan, har nog tillräckligt med det svarta och röda nu, men vill ha mer grönt, svårt att veta för det är mycket saltvatten kvar i gansen...kan visa några bilder på det jag samlat upp i morgon Smiley smile.
Bild Köpte denna, hittade ingen som levererar 1.5v. Akvariepumpen finns på djur affär att köpa kostar något runt 130kr, sen behövdes lite slangar, skarvar och små reglage på slangarna så att det går att justera luftflödet mellan flaskorna..

Daniel Svensson 11/11-15 Har ganska gott om akvariepumpar, men har sett så många olika Gans att man blir lite förvirrad. Man ska visst försöka skikta ut saltet genom att slå i destillerat vatten och röra runt, sen suga upp vattnet ifrån toppen med en pipett när de skiktat sig igen. Men som sagt har sett flera olika påhitt

Fredrik Larra Larsson 11/11-15 Tror det går lite för fort med det svarta o röda, kopparn vittrar o nanonkoatingen lossnar delvis, men jag provar ändå, kan inte vänta en månad på att det ska bli klart
Video

Lars Deliér 16/11-15  På ett par timmar har det bildats ett tjock lager rent skum (gans?). Burken stod först två dygn utan att något hände. Med 1,2V/0,5A skummar det från nanokopparn och inte ens nanobeläggningen äts upp. Zinken verkar opåverkad. Jag använder regnvatten och medelhavssalt. Tidigare hade jag två rena kopparplattor och den ena blev helt uppäten och det bildades grus inte gans. Spolarna på bordet ska jag montera på bilbatteriet imorgon. Blir det bränslebesparing återkommer jag om det. Spolarna är inbakade i silicon för stabilitet.

Fredrik Larra Larsson  16/11-15  Provade oxå regnvatten i en burk men då fungerade det sämre en destillerat vatten, köpte havssalt (tösalt) på biltema 10kg, absolut prisvärt

Lars Deliér 16/11-15   Jag köpte en spänningsregulator på Kjell & Co som tar ner startbatteriets 12V till önskad spänning. Koppar kan man köpa på loppisar typ kakformar burkar osv. Det är bara att såga och nanobelägga.

Besnik Duraku 19/11-15  Bild på ganstillverkning


Spolar Nanobeläggning Gans Blåkopian *** Sammanfattning av Blåkopian *** HälsoPennan MaGrav Kraftkällan