KunskapsBank

för Keshe Foundations Plasma-Teknologi
(*** Sammanfattning av Nanobeläggning ***) kommer


MYCKET VIKTIGT ANGÅENDE KAUSTIKSODA

Kom ihåg att förvara kaustik i HD plast o inte i glas,
kaustiken reagerar o gör om glaset till siliconoxid, bräckligt glas o
man vill ju inte få kaustik över sej helt plötsligt om det spricker...
-
Vicktor Bergqvist 2/11-15


Bilder

Instruktioner i hur man sätter ihop och nanobelägger kopparspolarna med värme
[Blåkopians bildserie ”Coil Production Step by Step - 10-30-15”]

Upphettningsmetod

Fast koppar - nano - GANS


Video

Nanobeläggning av kopparplåtar med kaustiksoda(?)

Viktigt att leda ström genom spolarna efter nanobeläggningen, för att rikta fältet


Tips & Erfarenheter

Värmevarianten   Över glödande kol   

Polarisering av nanobeläggningen- Värmevarianten -

Daniel Svensson
Nano är extremt enkelt att göra naturligt via en vanlig eld. Man lägger koppar tills den är riktigt varm, tar ut den och doppar i kallt vatten, in i ca minuten igen, upprepa samma process minst 30 gånger, för varje gång får den flera tusen lager med nano.
De är så enheten fungerar när den är igång, den smälter koppartrådarna i ditt hem, men nano täcker då dem per automatik. Smälter, stelnar, smälter stelnar. De är de som gör att sladdarna täcker sig själva
, varje meter ger vad jag förstår 70-80w.. Då enheten har ca 30m och klarar 2.2kW..
Du kopplar alltså denna i slutet på ditt nät, i ett uttag så långt ifrån elskåpet som möjligt, allt du kopplar in efter den upp till 2.2kW blir gratis. Efter 3-4veckor har den täckt ditt elnät, du kan i uttagen se att sladdarna blivit svarta. Du kan då koppla på mer motstånd. Med 2 enheter, en i varje ände av nätet kommer du upp i 5-7kW..
Kopplar du då tex en inverter på ett 12v bilbatteri till tex 5kW, 230V så kan du koppla av dig ifrån nätet, en batteriladdare ifrån ditt egna nät till batteriet ger dig ett helt självförsörjande system.. Lite dyr engångsinvestering men egentligen barnsligt enkelt och sen är du självförsörjande.

Fredrik Larra Larsson 1/11-15  I dag har jag kört värmevarianten av nanobeläggning o det verkar passa mig bättre, kör biltemas butangas med munstycke, värmer på till det är på gränsen till rött sen låter jag det svalna, måste vara enklare att göra om man bara ska nanobelägga en spiral o någon rak koppartråd...

Niclas Lindén  När du låter tråden svalna, doppar du den i vatten då? Och hur många gånger låter du den svalna? Anledningen till att jag frågar är för att jag såg en film där de använde en glödande grill som värme. De plockade upp tråden och doppade ner den i kallt vatten, och lade sedan tillbaka den i glöden igen. Detta upprepade de 30 gånger.

Fredrik Larra Larsson   Ja den har jag sett oxå, fast i blueprinten står det inget om att doppa i kallt vatten, jag provade både och, tyckte resultatet blev bättre utan att doppa materialet i vattnet utan bara lät det svalna lite o sen på igen

Niclas Lindén  Ok. Hur länge höll du på? Hur många gånger eldade på och lät den svalna? Förstår inte heller hur detta med att elda på den kan skapa samma resultat som att använda kaustiksoda i flera dagar och med alla procedurer etc?

Ragnar Asker  Som jag förstår det så finns det flera sätt att göra "nano coating" att värma upp och kyla verkar var en enkel metod, att upprepa den skapar flera nano lager, men den kan nog också skapa ojämna resultat beroende på tillvägagångssättet, sedan uppfattar jag det som att processen fortsätter dvs när man använder "produkten" så byggs nanocaotingen på och kan förbättra en dålig initial coating.

Nina Dessner 2/11-15  Har du hållt på i 2 dagar och torkat nanocoatade spolar och anv multimeter var 6 timme?
Fredrik Larra Larsson  Nej verkligen inte, jag hoppar det steget o chansar på att det fungerar ändå

Nina Dessner  Har du sett den videon där en kille visar hur mätaren står och slår för varje gång han mäter? Vad jag förstod ska värdena slå så mkt som möjligt för att ladda upp det behandlade materialet. Men när jag såg mannen från keshe foundation pratade han inte om att av voltifiera eller vad man kallar det?

Fredrik Larra Larsson  jag fick för mig att man ska dränera(tömma) kopparn från elektricitet genom att använda voltmätaren
Nina Dessner  Tror jag kör bbq varianten i stället.
Fredrik Larra Larsson   ja , tyckte det var bättre med butangasen från biltema , för nu har jag kaustiksoda på hela bänken o på verktygen o lite till Smiley frown gummihandskar som gäller om jag inte ska få på mig det..
Fredrik Larra Larsson  det är värmen som gör att det blir nanobeklätt inte gasen, så du värmer från ena hålet o går sakta över mot andra hållet, bara se till at inte blir glöd av kopparn då försvinner nanon.
Svårt att veta hur mycket man ska värma men tycker att det går bättre o bättre nu.

Nina Dessner  Skillnaden blev enorm när jag doppade staven i vatten efter uppvärmning. Tog ca 10 dopp för att nanocoatingen skulle börja synas ordentligt.

Fredrik Sri Yantra Miklio   Tänkte jag skulle nanocoata lite nu idag. Enklast för att se om de funkar så gör jag en penna eller en tråd helt enkelt å testar på min mor som har reumatism, hon har ju värk så få se om de funkar lite Smiley grin hur som har jag allt jag behöver och tänkte jag skulle testa båda metoderna, dvs en med Natriumhydroxcid och en med den afrika varianten.  
Ni som kört den afrikanska metoden har ni använt er av stearin eller kol? och har ni efter den coatingen kört den delen med med hönsnätet i botten? eller gäller den endast för den kemikaliska metoden?

Nina Dessner   Bara stearin o vatten. Sen legat och torkat. Tror att nätdelen gäller vid kemisk nanocoating. Men jag testar mig fram med stavar och småspolar så här långt

Lars Deliér 12/11-15  ... ska också byta spis sedan nanocoatingluten torrkokte och etsade upp glaskeramikhällen. Det är rätt starka grejor.

Fredrik Gunnarsson 12/11-15   Kommer köra nano coating sen med slow cooker, verkar funka snabbt och bra. Video

Fredrik Sri Yantra Miklio 12/11-15 har även sett att en del nanocoatar enbart med en varm svets låga typ. så kopparen blir svart, fyller detta samma funktion som med natriumhydroxiden?

Fredrik Larra Larsson 12/11-15 Ja det ska det göra jag använder lite både och. Tycker kaustiksodan ger ett tjockare o svartare lager

Fredrik Gunnarsson Kört nano coating med en slow cooker (av keramik invändigt) för mina healing pennor. 3-4 timmar, funkar fint! Kör bara ångdel, inget bad  Bild

Nina Dessner  26/11-15   Massa ny info för mig i alla fall i dagens teaching.

Stora och lilla spolen ska helst röra vid varandra. 144 varv stora och 81 lilla.

Nanocoating med brännare ger mkt bättre resultat. Så pass att de funderar på att gå ifrån kaustik i produktionen. Färgen på magnetiska spolen och gravitationsspolen kommer vara olika.- Över glödande kol -

Fredrik Sri Yantra Miklio 3/11-15  Två timmar senare och 40-50 uppvärmningar. Alltså denna metod är varm speciellt om händerna men viss funkar den.
Så här efteråt när man ser på koppar trådarna så är
denna metod svår, även fast den ser enkel ut. Svårt att hela tiden ha en bra temperatur, hela tråden skall glöda och då ska man ner i vatten å repetera den processen minst 30 gånger. När man sen tar upp tråden och låter den torka märkte jag att den yta som bildas är en ömtålig sådan vilket man inte alls ser på kemikaliemetoden. Men å andra sidan så kanske jag inte gjorde 100% rätt. Men Nästa gång kör jag hellre kemikaliemetoden.

Fredrik Larra Larsson   Vad jag förstår så ska inte kopparn glöda, utan den ska värmas upp tills den nästan glöder, om den värms till den glöder så försvinner nanokoatingen ?Polarisering av nanobeläggningen

Fredrik Larra Larsson  26/11-15  Jag kör på Keshes linje, tror faktiskt att strömmen går från minus till plus i DC, vet inte var jag hört det men minns att det var inte så jag trodde det var Smiley smile
Så Svart(-) på ingången och röd(+) på utgången så ska nog flödet bli rätt


Spolar Nanobeläggning Gans Blåkopian *** Sammanfattning av Blåkopian *** HälsoPennan MaGrav Kraftkällan