KunskapsBank

för Keshe Foundations Plasma-Teknologi
Bilder

Osmin OZ Cameros anteckningar av 48th Health Teaching Workshop.pdfVideo

KF Phil   


Exempel på byggen

Fredrik Gunnarsson    Daniel Svensson


Tips & Erfarenheter

Slow cooker     

Fredrik Gunnarsson    Daniel Svensson      
Fredrik Gunnarsson


15/11-15 Bilder Min healingstav/health pen är klar för nano coating. 2 spolar & 1 tråd i mitten. Hittade en grymt bra ficklampa som behållare och gjorde spolarna i storlek så dom passade in perfekt.
Daniel Svensson   Ser att ficklampan är av metall och du är ute efter magnetfält
Gregor Strand     Är inte ficklampan gjord av aluminium? man kan ju prova med en magnet.
Fredrik Gunnarsson Jo, det är gjord av aluminium. Testade med magnet. Så då borde den vara ok att använda?
Gregor Strand Japp! Smiley smile

Fredrik Gunnarsson 17/11-15  Kört nano coating med en slow cooker för mina health pens. 3-4 timmar, funkar fint! Köpte slow cooker för 299 kr på Claes Olsson.

Stefano Zuffanelli 17/11-15  Ja.. det blir en sjukt bra yta enligt nowuser na: se post från 9 nov 9.14. Jag trodde man gjorde det en ggn bara men det tar visst 2-3 dagara att göra bra coils... 

Stefano Zuffanelli  17/11-15   Han skriver så här på en annnan post : Note: I nanocoated 12 coils to make the first stack. After 24 hours with NaOH, it was half coated. After 30 minutes with KOH, it was 100% coated extremely dark and when it dries off I will post a photo. The smell is also slightly better with KOH but cover it and wear gloves. KOH produced so much nanomaterial it's stuck on the plastic wall of the tub. I also added some gold leaf to this bath because leaf is cheap and it bonds with potassium (one of the few things gold bonds with). Gold is one of the most conductive substances that exist. I also put some gold leaf in my gans, which is drying and now looks like yellow pea soup.

Fredrik Larra Larsson 17/11-15   Hur många lager coils har du på den största ?

Fredrik Gunnarsson 17/11-15   2 coils på den största. Tror den var på 20 mm och 16 mm

 Kommer köra 528 herz för healingstavarna ett antal timmar innan placera dom i höljen

Fredrik Larra Larsson 18/11-15   Slow cooker var en höjdare för nanokoating, ingen otäck ånga kommer ut, och kontingen blir mycket effektivare Smiley smile Tack för tipset 


Daniel Svensson 


Bilder på Hälsopennans delar, från Keshe Foundation

Daniel Svensson  18/11-15   24-25 varv på den stora med klockan, runt 31 på den mindre mot klockan. Finns de några andra mer precisa mått. Den här vill jag göra direkt. Pennorna täcker man bara med Nano och ingen gans eller har jag fel där? Man behöver täcka dom med nano, koppla på en mulitmeter och mäta tills de stabiliserar sig. Eller har jag fel och jag ska tänka på något annat. Har tyvärr inte läst så mycket om pennorna, har mer koncentrerat mig på energi enheten.

Besnik Duraku   18/11-15     Pennor med Gans regenererar amputerade kroppsdelar och det rekommenderas att inte använda pennor med Gans. Kan ha med att man kanske skadar mer än man gör nytta.. om man inte vet vad man gör.

Nina Dessner   18/11-15     Men nu är vi där igen. Ska spolarna verkligen vara snurrade åt olika håll??

Daniel Svensson 18/11-15     Inte på energi enheten, där är de var jag förstår oavkortat mot klockan då man vill hålla magnetfälten kvar i enheten. Men i pennorna handlar det inte om slutna utan öppna fält. Därmed bara coatade trådar, olika spolar ger olika magnetfält, därmed olika effekter så de kan snurras lite olika där. 
Trådens spolar handlar i energienheten om att lära den gå ett visst håll, om du sedan coatar ny tråd med enheten spelar trådens riktning ingen roll, de flödet lär sig då att gå av sig själv och fungerar hur man än snurrat tråden. Lite förvirrande kan man säga, men de är vad jag förstår stor skillnad på energi enheten och pennor, så långt är jag med hoppas de va till någon hjälp och har jag fel får någon gärna rätta mig..

Daniel Svensson 19/11-15 Nu har jag gjort en nästan exakt kopia av ovanstående spiraler. Lika många varv och de ser lika stora ut. Då är de en nano coating som gäller. Något mer att tänka på för de som försökt sig på de innan jag kör igång. Tänkte nano coata via eld idag. Kanske köra en extra med Kausticsoda i morgon. Bör jag koppla på elektroder ifrån multimeter för att mäta och på något sätt tömma spiralerna eller hur funkar de där. Mvh Daniel...

Nina Dessner 19/11-15   Ska du köra i grillen eller med gasbrännare? Jag får känslan av att det är svårt att behålla formen när man grillar. Multimetern anv du när du ska torka nanocoatade spolar efter kaustiksodan.

Daniel Svensson  19/11-15  Jag är hos föräldrarna som har kakelugn, fin torr ved eldas de med så jag tänkte testa in och ut ett 30 tal gånger. Jag har dom i 2mm koppar som jag tror behåller formen rätt bra. Såg afrikanska sättet när de hade snurrade tunna kablar och då är de nog värre. Jag grillade på skoj häromdagen och de gick fint, de behöll formen då. Runt 1.5mm koppar va de..

Sitter med de just nu, men de är bara sekunder innan de nästan är röda. De är väldigt varmt..
Så här ser de ut nu..
Efter runt 20 min har jag tagit in och ut dessa tre delar ur elden ca 30 gånger, men fortsätter med några till för säkerhets skull.. Nån som har tips på hur man gör sen? Inte röra spiralerna med fingrarna är jag med på, men har tex ett ganska tjockt plaströr dessa passar i, de stör väl inte magnetfälten osv om man använder de runt den stora yttre coilen.. Kom gärna med förslag..   Ska man doppa i vatten även sista gången eller låta dem svalna av sig själva. De börjar bli gråa och fina nu..

Så nu är de ganska coatade. Är de bara att försiktigt sätta dom i varandra nu då och pennan är klar eller hur är de tänkt att fungera, nån som har gjort den och kan beskriva, eller läst mer om de än mig. Jag har mest kontrollerat mig på energi enheten.

Nina Dessner Jag gjorde en del i taget. Blev lite svårt att föra spolen över pinnen utan att repa nanocoaten. Om så händer lägg på ett lager eller två till. Sen stoppar du i den i någon plast tub/penna så att spetsen inte kan röra huden. Skicka lite kärlek till den också Smiley smile


Spolar Nanobeläggning Gans Blåkopian *** Sammanfattning av Blåkopian *** HälsoPennan MaGrav Kraftkällan